Theeleuten doet men overal en overal weer anders. In Nederland eten we graag één koekje bij de thee. Kaas bij de thee doen we minder. Maar gelukkig is deze mooie smaakcombinatie bezig aan een opmars. Kaasexpert Betty Koster laat Yvette zien en proeven hoe goed lekker thee met kaas kan zijn. Yvette neemt een zachte geitenkaas mee die ze in de keuken rolt in een kruidenmix met oolong thee, geserveerd met een verveine taboulehsalade. Bij mevrouw Van Loon gaat Yvette op een theekransje, net als vroeger. De voormalig grootmeesteres schenkt haar eigen theemelange. Met deze melange maakt Yvette in de keuken een feestelijke sereh punch met gin. Proost met de pink omhoog!
Let op: Deze inhoud kan niet getoond worden omdat deze mogelijk strijdig is met de gekozen cookiesettings.
U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social' aan te vinken. Waarom is dit nodig?
U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social' aan te vinken. Waarom is dit nodig?