Taarten van Abel: Niks Meer Aan Doen!

Schaapcake

Gebruik mini-marshmellows om dit zachte schaapje te maken. Lekker!

Ingrediënten

  • fondant (wit en lichtgeel)
  • suikerparels
  • eetbare lijm
  • crisco
  • mini-marshmellows
  • cupcake
  • botercrème

Overige benodigdheden

  • kwastje
  • boetseermesje
  • mes

Stap 1

Pak een stukje lichtgele fondant en smeer een klein beetje crisco op je handen. Vorm het fondant tot een hoofdje. Gebruik je boetseermesje om een driehoekje (het mondje) in het fondant te drukken. Maak ook twee gaatjes aan de zijkant en twee kleine kuiltjes voor de oogjes.

Stap 2

Gebruik je kwastje om wat eetbare lijm in de kuiltjes aan de bovenkant van het fondant te smeren. Druk twee bolletjes witte fondant in de kuiltjes, en druk op deze bolletjes twee zwarte suikerparels. Je schaapje heeft nu ogen! Smeer ook wat ‘lijm’ in de gaatjes aan de zijkant. Vorm twee kleine stukjes fondant om tot oortjes, en duw deze zachtjes in de gaatjes. Je schapenhoofdje is nu klaar!

Stap 3

Smeer de bovenkant van de cupcake in met botercrème totdat het helemaal egaal is. Pak de mini-marshmellows er bij en plak de hele bovenkant van de cupcake vol met mini-marshmellows. Pak het schapenhoofdje er bij, smeer de onderkant in met wat botercrème en duw deze op de cupcake. Je schaapje is klaar!

Niks meer aan doen!