Let op: Deze inhoud kan niet getoond worden omdat deze mogelijk strijdig is met de gekozen cookiesettings.
U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social'
aan te vinken.
Waarom is dit nodig?
Taarten van Abel: Niks Meer Aan Doen!
Schaapcake
Taarten van Abel: Niks Meer Aan Doen!
Schaapcake
Gebruik mini-marshmellows om dit zachte schaapje te maken. Lekker!
Ingrediënten
fondant (wit en lichtgeel)
suikerparels
eetbare lijm
crisco
mini-marshmellows
cupcake
botercrème
Overige benodigdheden
kwastje
boetseermesje
mes
Stap 1
Pak een stukje lichtgele fondant en smeer een klein beetje crisco op je handen. Vorm het fondant tot een hoofdje. Gebruik je boetseermesje om een driehoekje (het mondje) in het fondant te drukken. Maak ook twee gaatjes aan de zijkant en twee kleine kuiltjes voor de oogjes.
Stap 2
Gebruik je kwastje om wat eetbare lijm in de kuiltjes aan de bovenkant van het fondant te smeren. Druk twee bolletjes witte fondant in de kuiltjes, en druk op deze bolletjes twee zwarte suikerparels. Je schaapje heeft nu ogen! Smeer ook wat ‘lijm’ in de gaatjes aan de zijkant. Vorm twee kleine stukjes fondant om tot oortjes, en duw deze zachtjes in de gaatjes. Je schapenhoofdje is nu klaar!
Stap 3
Smeer de bovenkant van de cupcake in met botercrème totdat het helemaal egaal is. Pak de mini-marshmellows er bij en plak de hele bovenkant van de cupcake vol met mini-marshmellows. Pak het schapenhoofdje er bij, smeer de onderkant in met wat botercrème en duw deze op de cupcake. Je schaapje is klaar!