Let op: Deze inhoud kan niet getoond worden omdat deze mogelijk strijdig is met de gekozen cookiesettings.
U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social'
aan te vinken.
Waarom is dit nodig?
geen titel
geen titel
Onze correspondenten duiken deze week wereldwijd de lokale keuken in en schuiven aan bij het eten, opzoek naar typische tafelmanieren en bijzondere gerechten. Vandaag gaan we naar Zuid-Afrika waar niks verloren gaat bij de bereiding van een kip. Een bijdrage van Elles van Gelder.
Dit fragment is onderdeel van
Villa VPRO
De begrotingen voor 2014 worden de komende weken op de verschillende ministeries besproken. Vandaag was het de beurt aan Defensie. Daarover hoort u Anne-Marie Snels van de vakbond voor militairen, AFNP. We spreken verder met journalist Mayke Calis over het fenomeen 'Socialbesitas'. Zij schreef het gelijknamige boek samen met verslavingsdeskundige Herm Kisjes. Zij brengen de nadelen van de druk die het jongeren oplevert in kaart. In Metropolis hoort u over delicatessen in Zuid-Afrika en in het Buitenlandpanel gaat het daarna o.a. over de Amerikaanse shut down en Turkije met Chris Kijne (VS-deskundige) en Lily Sprangers van het Turkije-instituut.