vis uit de noordzee

Bekijk de aflevering bij dit artikel: Kijk nu op NPO Start
In de eerste aflevering van het vierde seizoen van Koken met van Boven maakt Yvette remoulade en ravigote voor bij de versgebakken vis uit de Noordzee, en een vispotje uit de oven.
recepten

Recept
recept: remouladesaus
Deze remouladesaus komt uit het programma Koken met Van Boven. Lees hier het hele recept en maak zelf heerlijke remouladesaus.

Recept
recept: ravigote
Deze ravigote komt uit het programma Koken met Van Boven. Lees hier het hele recept en maak zelf heerlijke ravigote.

Recept
recept: vispotje
Het hoofdgerecht vispotje komt uit het programma Koken met Van Boven. Lees hier het hele recept en maak zelf een heerlijk vispotje.

Recept
recept: visbouillon
Deze visbouillon komt uit het programma Koken met Van Boven. Lees hier het hele recept en maak zelf heerlijke visbouillon.
fragmenten


