De VPRO is altijd op zoek naar originele verhalen. Goed voor een gezonde dosis breinvoer in een wereld die wel wat diepgang kan gebruiken. Dus zijn we dol op documentaires en hoofdsponsor van International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA). Ook dit jaar stellen we een VPRO Previewdag en -Reviewdag samen met de mooiste documentaires van het festival.
De kaartverkoop is begonnen!

preview- en reviewdag

Op de VPRO Previewdag in Pathe Tuschinski 1, kun je de hele dag een selectie van de mooiste documentaires kijken. Om de kaarten betaalbaar te houden hebben we de Previewdag met één film (en dinerpauze) ingekort en bestaat deze uit 5 films. De dag eindigt rond 19.30 uur.

Kun je er geen genoeg van krijgen? Liefhebbers kunnen hier vanaf 28 oktober een losse kaart kopen voor de aansluitende film My Stolen Planet, om 20.45 uur in Tuschinski 1.

 Je kunt ook kiezen voor de kortere VPRO Reviewdag waar je de hoogtepunten krijgt voorgeschoteld in Pathé Tuschinski 1 van 10.00 tot 18.00 uur.

3 zones

Als je al vaker onze preview- of reviewdag op IDFA hebt bezocht, ken je waarschijnlijk het getouwtrek herinneren over zitplaatsen. Wie de mooiste plek wil, staat ruim voor aanvang al voor de deuren van het theater om als eerste de zaal in te kunnen en een stoel te veroveren. En wie er goed bij zit, wil dat natuurlijk het liefste zo houden.
Door het zonesysteem is het gedoe om zitplaatsen nagenoeg voorbij. Daarom kun je ook dit jaar van tevoren kiezen in welke zone je wil zitten: in de zaal, op het eerste of op het tweede balkon.
Gedurende de dag kun je binnen je zone gaan zitten waar je wilt, niemand heeft recht op een gereserveerde plaats. De stoel wordt dus niet je eigendom door persoonlijke spullen erop te leggen.
We verzoeken je om in de lunchpauze de zaal te verlaten en al je bezittingen mee te nemen. Dit voorkomt dat je spullen kwijt raken, de zaal kan tussendoor worden schoongemaakt, en hiermee krijg je na de pauze weer een nieuw perspectief. We rekenen op je medewerking en wensen je veel plezier met de hoogtepunten van IDFA 2024.

Kaarten

Kaarten voor de VPRO Previewdag en - Reviewdag zijn exclusief verkrijgbaar voor VPRO Leden en kun je hieronder bestellen.

Bestellen
Voer je VPRO relatienummer* in. Als je dit juist hebt ingevoerd, dan kom je op de bestelpagina.
Kies hier de dag van je keuze. Log hier in op je IDFA account of maak deze aan.
Voer je actiecode IDFA5678 in.
Nu verschijnen de drie kaartsoorten (zaal, 1e en 2e balkon) en kun je bestellen.

*Je relatienummer vind je boven de naw gegevens op je VPRO gids en start met een 4 of 5 en bestaat uit 7 cijfers. Heb je geen VPRO gids en/of kun je het nummer niet vinden, maar ben je wel lid? vraag je relatienummer dan op via publieksservice@vpro.nl Vermeld in de mail duidelijk je naam, adres en woonplaats.

Heb je problemen met kaarten kopen? voor vragen over tickets en overige hulp kun je tijdens het festival terecht voor een live chat met de helpdesk, te vinden op elke pagina op de IDFA website (links onderin) of door een mail te sturen naar service@idfa.nl

VPRO Previewdag
donderdag 14 november

10.00 - 19.30 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Ticketprijzen:
2e Balkon:     50,00 euro
ZAAL:            54,50 euro
1e Balkon:     54,50 euro

Prijzen incl. 9% btw en servicekosten.
Je kunt 2 kaarten bestellen.

VPRO Reviewdag
vrijdag 22 november

10.00 - 18.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Ticketprijzen:
2e Balkon:     40,00 euro
ZAAL:            45,00 euro
1e Balkon:     45,00 euro

Prijzen incl. 9% btw en servicekosten.
Je kunt 2 kaarten bestellen.

Kaarten bestellen Previewdag, donderdag 14 november

Vul hier je relatienummer in. Bij juiste invoer kom je op de bestelpagina van IDFA. Log hier in op je  IDFA account of maak deze aan. Daarna kun je kaart(en) bestellen met actiecode IDFA5678

dit is geen geldig lidnummer

Kaarten bestellen Reviewdag, vrijdag 22 november

Vul hier je relatienummer in. Bij juiste invoer kom je op de bestelpagina van IDFA. Log hier in op je  IDFA account of maak deze aan. Daarna kun je kaart(en) bestellen met actiecode IDFA5678

dit is geen geldig lidnummer